Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosi mellett kórházi munka?

Orvosi mellett kórházi munka?

Figyelt kérdés
Lehetséges orvosi mellett egy kórházban mondjuk segédápolói munkát végezni? Nem most fogom kezdeni a szakot, már egy ideje koptatom a padot, de szeretnék a csekélyke ösztöndíjon kívül más juttatást is szerezni.

2021. júl. 20. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet segédápolóként dolgozni de anyaginak nem éri meg. (Az egy másik dolog, hogy időben írtónehéz megoldani)

Inkább tanulmányi ösztöndíjat céloznám meg, akkor szociális mellett már egész jól ki lehet jönni. Ha emellett szeretnél még valamit, akkor nem feltétlen eüt ajánlanám. Lehet jönni betegszállítással és egyebekkel, nekem rugalmasabbak voltak teljesen más területű munkák (pl raktáros) ahol ha azt mondtam, hogy a kötelező 16 óra helyett egyszer 12órát megyek, egyszer meg 20at és nekik ez teljesen megfelelt. Ha ott voltam 4 órára beírva (amit megint én határoztam meg, hogy 8,10:30 vagy bármi is legyen) simán maradhattam többet külön bejelentés nélkül.

Persze ha hirtelen úgy jött ki a lépés, hogy 2 hétig nem dolgoztam, akkor se volt probléma. Diákmunkák ebből a szempontból jó, eüben rendes munkaként eleve többet adózól és jóval kevesebb az ilyen változtatási lehetőség.

2021. júl. 20. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Lehet!
2021. júl. 20. 22:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Tanulmányit mindig kaptam eddig, illetve tavaly óta már demonstrátorit is, de azért az egyetemi lét másik városban igen költséges...

Köszönöm a válaszokat, akkor inkább nem szakterület-specifikus diákmunkát keresek.

2021. júl. 20. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
10%
A jobbak így is csinálják, nemhogy lehet...
2021. júl. 21. 06:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó páran csinálták a mi évfolyamunkon is, szerintem ott is rugalmas lehet a hallgatók beosztása. Annyi előnye mindenképpen van, hogy sokat lehet tanulni. Látsz beteget gyakorlaton kívül is, látod egy kórház mindennapi működését, így jobban képet alkothatsz róla. Be is dolgozhatod magad valahova akár, ha van már konkrét célod, és ott vesznek fel segédápolót. Emellett rezidensként többet tudsz ténykedni már az elején is. Másrészt persze nehéz a tanulmányok mellett.
2021. júl. 22. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!