Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki ismer trükkös, érdekes...

Ki ismer trükkös, érdekes algebrai feladatokat?

Figyelt kérdés
9.osztályos leszek és az algebra nem éppen az erősségem. Kerestem interneten ilyeneket, de azok pedig már túl gyengék voltak. Előre is köszönöm a válaszokat

2021. júl. 14. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Én én én!

Basszus csak 9.-es leszel, na akkor kicsit szűkül a kör. Ma már nem adok feladatot, de ha eszembe jut valami könnyedebb, akkor mindenképp írok.

Egyébként sok sikert!

2021. júl. 14. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
9. osztályban ne akarj trükkös feladatokat. Tanuld meg normálisan az alapokat, mi az az ismeretlen, mi az az együttható, hogyan kell velük számolni, és a mérlegelvet. Az a lehető legfontosabb.
2021. júl. 14. 22:40
 3/4 dq ***** válasza:

A mérlegelv, meg az együttható az óvodás szint.

Ha kilencedikes leszel, akkor a KöMaL K-jelű feladatait nézegesd (vagy akár a C, B, A jelűeket)

[link]

[link]

Ráböksz a hónapra, ott lesz 5 darab K jelű feladat, jellemzően van köztük algebra is.

2021. júl. 15. 00:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ahogy a 3 válaszoló mondja, mindent értek amit érteni kéne, szóval az együtthatókat és a mérlegelvet, értem, csak a tanáraim olyan feladatokat adnak ahol van egy csel amivel már meg lehet oldani a feladatot. Köszönöm a választ 3-as!
2021. júl. 15. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!