Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lépjek túl és ne adjam fel?

Hogy lépjek túl és ne adjam fel?

Figyelt kérdés
Ma volt az első forgalmi vizsgám, ami nem sikerült. 54 órát vezettem eddig, most tovább kell ölnöm bele a pėnzt. Mennyien buknak meg elsőre? A vizsgabiztos szerint el lehetett aludni a hátsó ülésen, pedig én próbáltam kb 50nel menni meg ahogy a táblák engedték. Nem tudom, hogy kéne dinamikusabban vezetnem. Mi van ha nekem az óvatosság a stílusom?
2021. júl. 13. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem csak ennyi miatt nem mentél át, de ne csüggedj!

Legközelebb jobban odafigyelsz és menni fog, sokakkal megesik!

2021. júl. 13. 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Gondolj arra,hogy ha nem fejezed most be,akkor újra kell kezdened nulláról,addigra drágulnak a vezetési órák és minden egyéb is és újra mindent be kell fizetni. Most is drága lesz,de nem annyira, mintha feladnád. Menni fog,nyugi!
2021. júl. 13. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
A vizsgabiztos egy idióta volt, vagy pénzt várt volna… ne aggódj, sokan ismételtem, annak idején engem is meghúztak egyszer. Én behajtani tilosba fordultam volna be (ezzel szivattak meg – “forduljon jobbra”…).
2021. júl. 13. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan buknak elsőre, de menni fog.
2021. júl. 13. 11:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Most kötelező újabb órákat vennem?
2021. júl. 13. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, van valami kötelező plusz óraszám. 10 vagy 20 óra azt hiszem.
2021. júl. 13. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdemes most autósiskolát váltanom?
2021. júl. 13. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Csak járd le a plusz órákat, és menj el újra vizsgázni.

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a bukásnak, pedig ez teljesen természetes. Ne foglalkozz vele. Csak gyakorolj még és menj el még egyszer. Legközelebb menni fog.

2021. júl. 13. 13:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező plusz órákat venni, csak lehet. Én is rögtön a bukás után kb. egy héttel már mentem is az új vizsgára, nem vettem több órát.
2021. júl. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!