Hogy lépjek túl és ne adjam fel?
Figyelt kérdés
Ma volt az első forgalmi vizsgám, ami nem sikerült. 54 órát vezettem eddig, most tovább kell ölnöm bele a pėnzt. Mennyien buknak meg elsőre? A vizsgabiztos szerint el lehetett aludni a hátsó ülésen, pedig én próbáltam kb 50nel menni meg ahogy a táblák engedték. Nem tudom, hogy kéne dinamikusabban vezetnem. Mi van ha nekem az óvatosság a stílusom?2021. júl. 13. 09:25
1/9 anonim 

válasza:

Gondolom, nem csak ennyi miatt nem mentél át, de ne csüggedj!
Legközelebb jobban odafigyelsz és menni fog, sokakkal megesik!
2/9 anonim 

válasza:

Gondolj arra,hogy ha nem fejezed most be,akkor újra kell kezdened nulláról,addigra drágulnak a vezetési órák és minden egyéb is és újra mindent be kell fizetni. Most is drága lesz,de nem annyira, mintha feladnád. Menni fog,nyugi!
3/9 anonim 

válasza:

A vizsgabiztos egy idióta volt, vagy pénzt várt volna… ne aggódj, sokan ismételtem, annak idején engem is meghúztak egyszer. Én behajtani tilosba fordultam volna be (ezzel szivattak meg – “forduljon jobbra”…).
4/9 anonim 

válasza:

Sokan buknak elsőre, de menni fog.
5/9 A kérdező kommentje:
Most kötelező újabb órákat vennem?
2021. júl. 13. 12:25
6/9 anonim 

válasza:

Igen, van valami kötelező plusz óraszám. 10 vagy 20 óra azt hiszem.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdemes most autósiskolát váltanom?
2021. júl. 13. 13:05
8/9 anonim 

válasza:

Nem. Csak járd le a plusz órákat, és menj el újra vizsgázni.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a bukásnak, pedig ez teljesen természetes. Ne foglalkozz vele. Csak gyakorolj még és menj el még egyszer. Legközelebb menni fog.
9/9 anonim 

válasza:

Nem kötelező plusz órákat venni, csak lehet. Én is rögtön a bukás után kb. egy héttel már mentem is az új vizsgára, nem vettem több órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!