Július 22-én este hány órakor jelennek meg a ponthatárok (felsőoktatás)?
Tud erről valaki hiteles infót?
Tudom, hogy küldenek sms-t, de az órákat is késhet, mert sokat kell kiküldenie a rendszernek.
Köszönöm a válaszokat!
#3 jól hangzik :D
Emailben szerintem csak a besorolási és felvételi határozatok jönnek (legalábbis én tavaly csak ezeket kaptam, igaz az mester felvételi volt), azok viszont csak néhány nappal később. A ponthatárok kihirdetéséről nem kaptam emailt.
Ha nincs telefonod, akkor marad a felvi.hu böngészése, ami sajnos órákba telhet a túltelített szerverek miatt. Illetve az eduline és egyes híroldalak is mindig foglalkoznak ezzel a témával, és népszerűbb szakok esetében gyakran a saját cikkükben is leírják, mennyi volt a ponthatár. Szóval ezeket érdemes lehet nézegetni.
(előző vagyok)
Még az jutott eszembe, hogy a kártyád is tönkre ment, vagy csak a készülék? Mert ha a kártyád oké, akkor nem tudsz kérni valakitől egy telefont arra az egy-két órára, hogy belerakd a kártyát, és úgy várd az SMS-t?
Valaki nem tudja, hogy mi a helyzet azokkal, akik nem adták meg a telefonszámukat a felvinél?
Mi az a besorolási döntés, csak innen lehet tájékozódni ha nem ad meg valaki tel.szàmot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!