Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A felvin még július 8 után is...

A felvin még július 8 után is feldolgozhatja azt amit nemrég töltöttem fel?

Figyelt kérdés

Még hétfőn töltöttem fel a nyelvvizsga bizonyítványom szóbeli részét(ami nem is volt jelen esetben annyira lényeges, mivel az írásbeli részre automatikusan megadták a többletpontot)illetve a 12-es bizonyítványt. Azt tudom, hogy július 8-ig kell feltölteni mindent de nekem sok helyen még az áll hogy "feldolgozás alatt"(12-es bizi) vagy "hitelesítésre vár"(nyelvvizsga)Ugye ha a feldolgozás vagy a hitelesítés nem történik meg 8-ig az még utána megtörténhet?

ui: bocsánat, tuti hülye kérdés de én végig betegeskedtem az évet, magamtól csináltam meg az egész jelentkezést és félek hogy valamit elszúrtam:(

Előre is köszönöm a választ!

2021. júl. 7. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, előfordulhat, hogy a határidőig feltöltött, feltételeknek megfelelő dokumentumot a dokumentumpótlási határidő után pár nappal dolgozzák csak fel. A határidőnél mindig sokan töltenek fel egyszerre dokumentumot, mert addigra érkezik meg vagy akkor jut eszükbe, ezzel nem tud lépést tartani a feldolgozás kapacitása, ezért előfordul pár napnyi csúszás. De éppen azért van a dokumentumpótlási és sorrendmódosítási határidő jóval hamarabb, mint a vonalhúzás, hogy addigra minden adminisztratív problémát meg lehessen oldani.
2021. júl. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!