9 Lol akkor mostmár tudod hogy vannak ilyan esetek, akár törvényellenes akár nem…
10 köszönöm szépen a válaszod, megnyugtató :)
2021. jún. 29. 15:30
12/19 anonim válasza:
Nem fognak. De oda jártam pszichológia alapszakra és ott is hagytam őket a korlátolt gondolkodásuk miatt. Gyomorforgató volt hallgatni némely előadást is, de az igazán mély szr a gyakorlati órákon jött elő. NEM ismerik el az LMBTQ-s emberek jogait, jobb, ha nem ringatod magad álomvilágban. Emőke néni véleménye érződik a legalsóbb szinteken is.
2021. jún. 29. 16:49
13/19 anonim válasza:
Ki az az Emoke neni? :D szerintem is gyomorforgato volt ez a szak, bar nem ezert...
én magyar szakos voltam, de ott minden tanár nagyon elfogadó volt
2021. jún. 29. 19:26
16/19 anonim válasza:
Volt olyan előadás, amiről konkrétan felálltam is kijöttem (ez spec. gyermekpszichológia volt). Sem a stílus, sem a mondanivaló nem felelt meg az általam elvárt szintnek. A szülők szidása, alkalmatlansága mindennapos volt az esettanulmányokban, a gyakorlat ebből kifejezetten fájdalmas volt, az ítélkezés mély bugyrai. Azt hittem, hogy ha valaki odáig jut, hogy pszichológusokat oktat, az már magasabban képzett kommunikációból, tudja kizárólag szakmai szemmel nézni az eseteket és őszintén szólva azt is hittem, hogy az ítélkezésmentesség már alapszakon is alapkövetelmény, de súlyosan tévedtem. A gyakorlati órán konkrétan elhangzott, hogy azok a gyerekek, akiket egynemű párok nevelnek, sérülnek és ha lenne ráhatása, betiltaná. A tanár, akinek a szájából ez elhangzott, tanszékvezető volt akkor, amikor én oda jártam és nem egy kezdő bakfis tanársegéd.
2021. jún. 29. 19:52
17/19 anonim válasza:
Jajj hat fejlodes tanszektol mit varsz, szinte mindenki ugyanannal phd-zott, kezdetektol nagy barinok az egesz csapat. :D Bar lmbtq+ dolgokat sosem hallottam (nem, mintha annyi eloadason jartam volna, olyan erdekesek voltak :D), de teny, hogy a tanaron kivul ritkan lehet mas valid velemenyed, mert ha valamivel nem ertesz egyet, akkor biztosan veled van a gond... :D Tobb tanarnak tenyleg elmentek otthonrol, de azert voltak normalisak is, a szaktarsak meg mindenkepp.
2021. jún. 29. 20:01
18/19 anonim válasza:
A szaktársak igen, mondjuk úgy az a fele, aki nem magát jött oda meggyógyítani. Azok tök jó fejek voltak igen, és azok a tanársegédek, akik nem feszültek rá az előrehaladásra és nem az volt a tárgyuk lényege, hogy az ő kutatásukhoz szükséges kérdőívet mindenki orra alá nyomják, hogy meglegyen az elemszámuk.
Hogy mit vártam? Így utólag már semmit, előtte meg naív voltam, azt hittem, értelmes hely. De hát egyszer fel kell nőni mindenkinek, ugye.
2021. jún. 30. 13:26
19/19 anonim válasza:
17-es!
Írásod alapján te vagy az, akinek valóban több minden elment otthonról! Rádfértek volna az elmulasztott előadások!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!