Járhatok egyszerre 2 egyetemre ingyen?
Ha olyan jó vagyok, hogy mindkettőre felvesznek. A másik kérdés, ha ez így nem működik: egyetem mellett, ingyenes lenne egy OKJ-s tanfolyam?
És az utolsó: 5 hónap alatt lefagyott angol tudásomat feléleszthetem?:D Nyelvvizsgázni szeretnék, ééééés ne haragudjatok:D:Dde, hol a legkönnyebb a szóbeli?
Nem, egyszerre csakl egy helyre vehetnek fel, majd következő évben jelentkezhetsz egy másikra és csinálhatod párhuzamosan.
HA meg ennyire ügyesnek gondolod magad, akkor az angolodat magadtól is vissza tudod hozni, ugyanis az egyetemi nyelvoktatás sok helyen sz@rt se ér.
Egyszerre csak egy egyetemre vehetnek fel. Ez nem zárja ki azt, hogy következő évben, vagy akár keresztféléven már egy félévvel később jelentkezz egy másik egyetemre. Csak jól gondold meg, hogy mennyi idődet fogja elvenni, mert ha pl. két különböző egyetemi város között ingázol, az anyagilag is irtó megterhelő lesz, az idődbe meg sehogy sem fog beleférni.
Az első szakma ingyenes 23 éves korig. (Én 24 éves vagyok, most jelentkeztem OKJ-ra, de nekem már nem az, mert "túlkoros vagyok", állítólag.) Szitén jól gondold meg, hogy bírni fogod-e. Bár egy esti vagy levelező OKJ általában bele szokott férni egy büfészak mellett.
Az angoltudásodat számtaalan módon fejlesztheted, nincs olyan, hogy "hol a legkönnyebb". Ha tanulsz becsülettel, akkor nem lesz nehéz, ha nem tanulsz, a legjobbindulatú vizsgáztató sem fog átengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!