Fel kéne nőnöm végre?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek!
Egyetemista leszek jövőre, az előző karanténban töltött évet, leginkább a végét eléggé meghúztam, meg is lett az eredménye. Viszont jól tudom, most jön az igazi megpróbáltatás.
Tervem volt a nyárra, hogy tanulok keményen, olvasok olyan könyveket amik fel készíthetnek (mind a személyiségem fejlesztésében, mind a későbbi tanulmányokban). Azonban annyira elfáradtam, hogy úgy érzem, megérdemlem a pihenést.
Össze gyűlt egy nagyobb összeg diákmunkából es ballagasi pénzből. Na már most én azon vacilalok hogy ezt az összeget az egyetemre fektessen be, avagy a pihenésre (játékok, nyaralás stb) költsem.
Nyilván nem azt várom hogy helyettem döntsetek, de esetleg tapasztalatoknak, tanácsoknak, észrevételeknek örülnék.
2021. jún. 25. 21:59
11/12 anonim válasza:
Pihenj, van két remek hónapod még, használd ki.
12/12 anonim 

válasza:

Nem muszáj ezt a pénzt elverned a pihenésre. Én inkább olyan lehetőségeket választanék/keresnék, amik nem kerülnek pénzbe, vagy esetleg olcsóbbak. Persze én ilyen téren nagyon sóher vagyok, szóval nem muszáj ennyire "spártai" pihenéseket keresned. De néha az egyszerűség jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!