Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fel kéne nőnöm végre?

Fel kéne nőnöm végre?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Egyetemista leszek jövőre, az előző karanténban töltött évet, leginkább a végét eléggé meghúztam, meg is lett az eredménye. Viszont jól tudom, most jön az igazi megpróbáltatás.

Tervem volt a nyárra, hogy tanulok keményen, olvasok olyan könyveket amik fel készíthetnek (mind a személyiségem fejlesztésében, mind a későbbi tanulmányokban). Azonban annyira elfáradtam, hogy úgy érzem, megérdemlem a pihenést.

Össze gyűlt egy nagyobb összeg diákmunkából es ballagasi pénzből. Na már most én azon vacilalok hogy ezt az összeget az egyetemre fektessen be, avagy a pihenésre (játékok, nyaralás stb) költsem.

Nyilván nem azt várom hogy helyettem döntsetek, de esetleg tapasztalatoknak, tanácsoknak, észrevételeknek örülnék.

2021. jún. 25. 21:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Pihenj, van két remek hónapod még, használd ki.
2021. jún. 29. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj ezt a pénzt elverned a pihenésre. Én inkább olyan lehetőségeket választanék/keresnék, amik nem kerülnek pénzbe, vagy esetleg olcsóbbak. Persze én ilyen téren nagyon sóher vagyok, szóval nem muszáj ennyire "spártai" pihenéseket keresned. De néha az egyszerűség jobb lehet.
2021. júl. 6. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!