Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A pécsi Szántó Kollégiumban...

A pécsi Szántó Kollégiumban van konditerem? Milyen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a Jakabhegyiben van de a Szántóról nem találok semmit. Képek és leírások is érdekelnének. Ha nincs akkor hova érdemes menni edzeni? Előre is köszönöm!

2021. jún. 24. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A Szántóban nincsen konditerem. Legközelebb a Mecsek Áruházban, a Spar felett van egy edzőterem (Mecsek Fitness), de nagyon sok terem van a városban és azért mind elérhető távolságban van. A kolitól nem messze van egy buszmegálló, onnan a busszal szinte mindenhová el lehet jutni és azért gyalog sem olyan vészesek a távolságok. Szerintem nézz utána, hogy milyen termek vannak, mert te tudod, hogy milyen edzések, eszközök, szolgáltatások, árak stb. érdekelnek. A Jakabhegyi termébe is be lehet járni edzeni külsősként is.

Valamint az egyetem is biztosít sportolási lehetőséget, akár az egyetemen belül (a TTK-n, ahol ugye van tesi szak, szóval van sportpálya, uszoda, termek) vagy külső helyszíneken. Sokféle van pl. lovaglás, táncok, kung fu, jóga, tenisz, spinning, trx.... sok minden. Akár ennek is utána nézhetsz majd, mert sok ingyenes lehetőség is van és a fizetősek is olcsóbbak. Szóval ha találsz olyan sportot, ami tetszik, akkor ez is egy jó lehetőség.

2021. jún. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!