Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szegedi Madzsar József kollégi...

Szegedi Madzsar József kollégiumról vélemények?

Figyelt kérdés

Azok véleménye érdekelne leginkább,akik ebben a koliban laknak/laktak, vagy bármilyen infójuk van erről a helyről. Ha jól tudom ez az ETSZK kari kollégiuma, és remélhetőleg én is ide fogok járni szeptembertől, szóval ezzel a részével talán nincs probléma. Viszont mennyire nehéz bekerülni ide? Inkább nyugis vagy bulizós hely? Mennyire mondható felszereltnek a többi kolihoz képest?...stb.

Nagyon örülnék ha minél több véleményt meghallgathatnék. Előre is köszönöm a válaszolóknak.

2021. jún. 18. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én itt voltam idén, nagyon jó kollégium szerintem. Inkább nyugisabb, de én pont ezt szerettem. 5 perc sétára van a Liget, Holt-Maros, lehet jókat sétálni. Most a covid miatt nem volt semmilyen rendezvény, de persze azok is vannak itt is. Itt főleg 2 ágyas szobák vannak, ami szintén jó szerintem, plusz órák is vannak az alsó szinteken, a főépület pedig kb.8 perc sétára van. Ebben a 2 épületben vannak órák, így a városba nem is kell bemenni. Kényelmes, jó környéken van, én nagyon szeretem.
2021. jún. 20. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod. :)

Mennyire nehéz bekerülni ide? Nem tudom pontosan hogy zajlik a jelentkezés, meg lehet-e több kolit is jelölni vagy csak egyet. A felhozatal közül ez tetszene a legjobban, viszont ha esélytelen a bejutás akkor nem élném bele magam túlságosan.

2021. jún. 21. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A Modulo felületén kell majd benyújtani a jelentkezést. Ez a szociális állapot felmérésén múlik igazából, hogy milyen az anyagi helyzeted, aki eltart, mennyi keres, hányan laktok egy helyen, mennyi gyereket kell eltartani a szülő/szülőknek,milyen messze laksz, stb...ezeket kell megadni és ezek alapján döntenek. Mivel túljelentkezés van a gyógytornász szakon is pl az etszk-n, így gyanítom, hogy nehezebb lesz azért, ha ennyien jelentkeztek. Meg lehet jelölni több kollégiumot is, azoknál várólistára kerülsz és ha lesz hely, akkor szólnak, hogy felvettek. Engem eddig sikeresen felvettek kétszer is a Madzsarba, nyilván a felsőbb évesek talán előnyben is vannak ilyenkor, pláne ha már amúgy is Madzsaros volt. Először kicsit bonyolult a Modulo felülete, feltölteni mindent, amit kérnek, de ezen múlik igazából és hogy megadj minden adatot. Összeszedni, hogy ha költeni kell neked gyógyszerre, az mennyi, ha utazol, a bérlet mennyibe kerül, kormanyablakban lakhatási igazolást vagy micsodát kérni, bérigazolást...macerás, de gyorsan megvan és nem reménytelen bejutni. Ha várólistára is kerülsz, akkor is jobb eséllyel egy-két hónap várakozási idő után felvehetnek.
2021. júl. 10. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!