Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Közösségi szolgálat levéltárban?

Közösségi szolgálat levéltárban?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok, és most nyáron leszeretném darálni ezt az 50 órát. Ki is néztem egy Győri levéltárat (a Liszt Ferenc úton a belvárosba), és az lenne a kérdésem hogy ott mit kéne majd csinálnom?

2021. jún. 15. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Ne tőlünk kérdezd meg, hanem a levéltártól.

Egyébként két különböző tanévben kell, hogy meglegyen az 50 óra, egyben nem lehet megcsinálni.

2021. jún. 15. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Igaziból ez tényleg hely függő. Én voltam könyvtárban, ahol könyveket pakolgattam és voltam menhelyen, ahol pedig kutyát sétáltattam. Szóval tényleg hely és egyén függő.

Neked pedig kedves első, simán megcsinálhatja az 50 órát egyben. Én is kilencedikben csináltam meg az 50 órát tavaly nyáron.

2021. jún. 18. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
1 órát még dolgozz hozzá az ötvenhez, mert ha szúrópróbaszerűen pont a sulidban ellenőrzik a közösségi szolgálat adminisztrálását, és azt látják, hogy egy tanévben csináltad a közösségi szolgálatot, egy helyen, egy területen, akkor nem kezdheted meg az érettségit. Legalább egy órát dolgozz más helyen is, más területen.
2021. jún. 18. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!