Szerintetek gáz megbukni államvizsgán?
Figyelt kérdés
Akár alapszakos, akár mesterszakos államvizsgán, gáz megbukni?2021. jún. 15. 16:45
1/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen sose, hogy ki mit gondol a te dolgaidról. Magadért tanulsz. Előfordul a bukás, újra kell próbálni. Sokan az orrukat se tudják kifújni, nehogy már az legyen a gáz, hogy egy ÁLLAMVIZSGÁN nem mész át elsőre!
2/7 anonim válasza:
A nagy átlag esetében akik nem tanultak eleget gáz.. de vannak olyan esetek, amikor nem az...
3/7 anonim válasza:
Nem gáz, egy barátomat meghúzták nemrégen személyes ellentét miatt. Egy zseni a srác.
4/7 anonim válasza:
Volt már rá példa, az okok vegyesek. Ha a bukásból utána fel tudsz állni és tovább lépni, újra nekifutni és sikerre vinni, senkit nem érdekel hogy előtte hányszor buktál.
5/7 anonim válasza:
Szerintem borzasztóan kellemetlen. Engem nagyon zavarna egy ilyen "incidens". Azért az ember éveken át tanulja már azokat a dolgokat javarészt, amit ott fognak kérdezni. Az lehet, hogy pár dologra nem tudja az ember a választ, de hogy mindenre ne tudja, az elég fura lenne.
Azért egy normális helyzetben ezt az államvizsgát megelőzi egy szigorlat, szóval az vízválasztó elméletben, így nem születhetnének ilyen bukások már ott.
Ennek ellenére én is ismerek bukottakat, de ők egytől egyig azért buktak, mert túl lazán vették, úgy gondolták, hogy "ha eddig eljutottam, akkor már megadják", de pechükre nem így lett.
6/7 anonim válasza:
Nem gáz, nálunk a héten 25% volt a bukási arány programtervező informatikus szakon.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld!
Tegnapelőtt voltam államvizsgán és sikeresen teljesítettem!:D
2021. jún. 25. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!