Modal kérdése:
Esti tagozaton kérhetsz iskolalátogatási igazolást?
Figyelt kérdés
Ha például iskolaszövetkezet kéri, és véletlenül pont elfogadják ott az embert, még ha nem is nappalis.2010. aug. 25. 17:26
1/3 anonim válasza:
Igen, meg diakigazolvanyt is csinaltathatsz. Az elso egy vagy ketto honapban csak ideigleneset adnak, aztan ha meg mindig rendesen jarsz az orakra, akkor igenyelhetsz igazit.
2/3 anonim válasza:
Kérhetsz, de nem biztos, hogy mindenhova jó, ahova egy nappalis igazolás igen. Én pl. jártam estire, akartam diákként dolgozni, de nem lehetett, mert eleve azért találták ki az esti képzést, hogy tudj dolgozni, így munkáltatói szempontból nem számítasz diáknak.
3/3 anonim válasza:
diákmunkára például nem jelentkezhetsz vele, de diákkedvezményeket (pl utazáshoz) igénybe vehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!