Alkalmasságinál,ha azt írják,hogy ,,kameráról és mikrofonról ... kell gondoskodni" akkor a külön mikrofonra gondolnak,vagy a gépbe beépítettre?
Figyelt kérdés
Kicsit félreérthető,mert a kamera oké,az nyilvánvaló a gépbe beépített,de a mikrofont nem tudom,mert azt hittem az eleve minden gépbe be van építve,és így fura,hogy ezt is hozzá írják. (Inkább kérdezek,még ha hülye kérdés is😂)2021. jún. 7. 17:15
1/1 anonim válasza:
A lényeg, hogy halljanak. :) Ha van beépítve, az oké, nekem például nincs mikrofonom, külön kell bedugnom. Ez azt jelenti, hogy neked kell biztosítanod, hogy halljanak, ők nem postáznak neked mikrofont, a beépített is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!