SOS. Baj ha belerakom az esettanulmányomba az alanyom képét?
Köszönöm a válaszokat! Akkor, nem rakom bele.
Eredetileg úgy volt, hogy a tanár belém kötött, hogy miért írtam át a szaktársam dolgozatát lányról-fiúra... Közben, a szakon kb. 80-an vagyunk. Azt a szaktársamat csak névileg ismerem, meg látásból. Szóval én sem nagyon értem, hogy miért nem hiszi el...ezt emailben mondta nekem, hogy nem hiszi el írjak újat, van rá 2 napom...azért szeretném valahogy bizonyítani, hogy "voala" van testvérem..
Amennyiben megakarod védeni az igazad, akkor nemes egyszerűséggel válaszemailben mehet egy közös fotó és egy kép a tesód személyijéről, azzal a tisztelettudóan megfogalmazott válasszal, hogy "A tények tudatában remélem nem probléma, ha mégsem írok új esettanulmányt. Természetesen az elkészült mű tartalmazza a hivatkozásokat is, a plágium elkerülésének érdekében. Köszönöm!"
Ezzel kb. tisztáztad, hogy valóban van testvéred és nem másoltad senkiéről. :) (Ha mégis másoltad volna, akkor meg 1 fénykép és egy személyi nem lesz elég, mert elég feltölteni a plágiumkeresőbe, instant kidobja majd, hogy másoltad-e valakiéről... a mai plágiumkeresők pedig észreveszik, ha szinonimákat használsz vagy felcserélsz pár szót.), így csak akkor menj bele egy hasonló vitába, ha tényleg nem másoltad.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Természetesen nem másoltam, a tanárom ott akadt ki, hogy formailag hasonlít, némely eltéréssel, de ez a véletlen műve, meg talán annyi közös volt a szaktársam esettanulmányába és az enyémbe, hogy a választott alanyaink szeretnek sportolni, csak a szaktársam alanya verseny szintuen, tesóm pedig hobbi szinten eljár futni a kutyáinkkal, meg ha szakad az eső akkor itthon edz. Igazából, ezért nem értem az egészet.
Mindenesettre elküldöm neki a személyi igazolványt és egy képet róla vagy rólunk. Nagyon köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!