Gyógyszertári asszisztens okj-t teljesen felesleges elvégezni?
Lenne lehetőségem 2 éves képzést 1 év alatt teljesíteni (beszámítás miatt) és az opciók közül ez érdekel leginkább, viszont mindenhol azt olvasom, hogy lehetetlen elhelyezkedni és a sima asszisztensi semmit nem ér.
Igazából jövő szeptembertől (2022) tervek szerint egyetemre megyek (levelező) és más területen fogok tanulni, de szívesen elvégezném és dolgoznék ebben a szakmában is egy ideig. Még az is opció, hogy a szakasszisztens képzést is elvégezném utána, úgy már jobbak az esélyek?
Mik a tapasztalatok?
Szia. Én idén végeztem, mint asszisztens és nem nagyon keresnek minket, inkább csak a szakasszisztenseket, de mivel ahhoz kell legalább 1 év munkaviszony, így azt is nehéz lesz elkezdeni, ha nem találunk állást. Akinek szerencséje van a gyakorlati helye lehet felveszi, de ha nincs, muszáj hirdetni magad mint álláskereső, vagy mindig nézni hátha hirdetnek e állást.
Én már utólag kicsit megbántam, hogy ezt végeztem el, a közelemben nincs munkalehetőség ezzel a szakmával és kilátástalan vagyok mit kezdjek így magammal.
2.-nak.
Kórház, állatpatika, SEREG, gyógyszergyár IS felvehet. Próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!