Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozat téma választás?

Szakdolgozat téma választás?

Figyelt kérdés

Nagyon kilátástalan vagyok. Most kezdem az utolsó évem, és kb. teljesen elveszett vagyok.

Úgy érzem bármiről képtelen lennék írni 25-30 oldalt... Hogyan kellene témát választani? Miket mérlegeljek?

2021. jún. 2. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Az is egy megoldás, hogy te magad javasolsz egy témát (hogy elfogadják-e, az más kérdés)

Itt se volt egyetlen épkézláb választható téma se amúgy, egyik nagyobb ökörség volt, mint a másik

Illetve lefizetsz egy tollnokot, hogy írja meg neked

2021. jún. 2. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Arról írj, ami érdekel.
2021. jún. 2. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

1. Vannak témakiírások.

2. Nézd meg a könyvtárban (vagy a honlapján) az utóbbi évek szakdolgozat és TDK témáit. Ha egy-egy témakör megtetszik, láthatod azt is, ki volt a konzulens.

3. Kinézel egy tanárt, és megkérdezed, lenne-e a konzulensed, tudna-e segíteni a témaválasztásban.

Tudom, hogy ez most bosszant: de 25-30 oldal, az semmi. Nálunk BSc-n is 50 oldalt vártak el.

2021. jún. 2. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

25-30 nem is sok.

Vannak kötelező fejezetek, támpontok ami alapján kell írni, úgyhogy menni fog, csak tényleg találj egy jó témát.

Mi a témakör?

2021. jún. 2. 17:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt a 25-30-at en tippelem, de remélem nem lesz több😅

Politológián vagyok egyébként, de ez inkább s.o.s szak választás volt, mint határozott pályakép:///

Köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 2. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
87%

Haat egy atlag szakdoga ennel tobb oldal szokott lenni.. 😁

Esetleg a migraciorol nem akarsz irni? Arrol biztos lenne forras, es erdekes is sztem.

2021. jún. 2. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!