El szoktátok olvasni a javasolt irodalmat egyetemi tanulmányaitok alatt?
Azért az elég élettelen lehet akinek van ideje minden könyvet elolvasni😂
Csak tanuld meg amit kérnek:D
hogyne:D kb 15 tárgyunk volt szemeszterenként, és minden egyes handouton nagyjából 30 ajánlott volt
3 éve végeztem, de még most is azt olvasnám, ha muszáj lett volna:D
Én mérnökire járok, a tanárok által írt, és fontosnak tartott jegyzeteket elolvasom, mert általában abból áll az előadás is, és abból van a zh is. Én nehezen tudok figyelni két órán keresztül, szóval inkább olvasgatom a könyvet otthon, és így nincs lelkiismeretfurdalásom, amikor az előadás második felében már az ebédemet tervezgetem.
De az ilyen jegyzetekből eddig volt kb 1-2 db/félév, és viszonylag rövidek is, szóval nem megterhelő.
Az összes többinél nem olvastam semmit, csak a diákat. De ott a tanárok se ajánlottak semmit, csak a tárgy leírásában van felsorolva szakirodalom.
Csatlakozom a korábbi kommentelőkhöz . Akinek van ideje minden könyvet elolvasni, valószínűleg anyuci apuci szoknyáján ül, nem csinál otthon semmit, dolgozni sem dolgozik mellette mert anyuci apuci fizeti a sulit, barátai sincsenek, mert otthon ül egész nap és olvas, Jesszus, és ilyen emberek komolyan vannak:DD
Kérdésedre válaszolva, ha van életed, nem is lesz rá időd nyugi, de szükséged sem, ha nem vagy annyira síkh*lye, hogy az órai anyagból és a jegyzetekből ne értsd meg annyira, hogy ne kelljen könyveket olvasnod mellé.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!