2021 emelt angol?
Én csak emelt angolt írtam felvételi miatt.
Szerintem a readingek valóban egész könnyűek voltak. Az íráskészség feladatban életszerű és könnyű témákat kaptunk. Grammar kicsit megizzasztott, illetve a második (festményes) listening, de ennek ellenére nekem is jól sikerült. ☺️
Szövegértés szerintem nagyon egyszerű volt, általam megoldott érettségi feladatok közül, ez volt volt a legkönnyebb.
Nyelvhelyesség már húzósabb volt, legalábbis számomra, legtöbbet a "kitalálós" task 3-ban vesztettem.
Hallott szövegértés nekem még az 1-2 feladattal nem volt annyira gondom, de a 3... nem elég, hogy hadart a nő, de még biológiához kapcsolható téma... hát nem tudom, hogy ez mitől emelt szint, én ezt c1-2 közé tenném.
Levél elment, erre nem sokat készültem, de az írással sosem volt gondom, de az időt nagyon kevésnek éreztem, örültem volna ha +10 perc van még (de csak azért mert papírra írtam először aztán másoltam át)
Végül 76% lett aminek én örülök
A nyelvhelyesség nekem is problémát okozott (a TV-s feladat nagyon nem ment), és igen, a harmadik hallgatós is nagyon gyors volt
A szövegértéssel kapcsolatban majdnem minden osztálytársam azt mondta, hogy könnyű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!