Előrehozott őszi érettséginél, az osztályozó vizsga sikeres letétele után már egész tanévbe nem kell bejárni az adott órára? Vagy meg kell várni az érettségieredményt?
A nem bejárás azért nem biztos, hogy érettségi feltétele.
Előrehozott érettségit tettem középszinten informatikából és be kellett járnom utána is. Bár megkérdezték tőlünk hogy szakirányban tanulunk-e tovább, kell-e az informatika, ott hivatalos emelt infó volt, mi maradtunk a régi tanárral, régi csoportban (bár emeltként tüntették fel).
Másik az, hogy az angol is így volt, azt is előrehozottan tettem le. Leérettségiztem és ugyanúgy be kellett járni órákra, mert a suli vezetése azt mondta, hogy a suli tanmenetében ez így szerepel, hiába írták a bizonyítványunkba, hogy további tanulmányai alól felmentve. (bocs, nem tudom a pontos idézetet)
Úgyhogy érdeklődd meg!
19/F
22:44-es vagyok:
Az egyik fiú kikereste a törvényt és igazgatónő elé ment egy kérelemmel, aki egy köteg irattal a kezében várta, hogy ebben mind az ő igaza van... Nem tudok erre mit mondani, jobb lett volna elkerülni a heti 4 óra szivatást, ami az angol óra volt, sajnos nem ment.
Egyébként nem lófráltunk volna a folyosón, mert jó képességű osztály voltunk és akkor inkább érettségire készültünk volna heti 4 lyukas órában - szvsz. :D
Én most leszek 12-es (22:16-os vagyok)
Leérettségiztem májusban angolból, februártól nem kaptunk jegyet, de év végéig be kellett járnunk, ez a törvény... az, hogy valakinek osztályozó vizsgája megvan, semmit nem ér, és egyébként is év végén kapod a bizonyítványt...
Jövőre elvileg nem kell bejárnunk órákra (angol) ami jó lenne, tanulhatnánk 4 órában másra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!