Emelt kémiaérettségin csak 17 pontot értem el, tehát tudomásom szerint megbuktam. Így, a vírushelyzetet figyelembe véve, mi fog történni?
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm!2021. máj. 31. 10:55
1/11 anonim válasza:
Megbuktál. Nem szóbelizhetsz. Ha ezen kívül van 5 sikeres érettségid, akkor kapsz érettségi bizonyítványt.
Ugyanaz van, mint normál eljárásban covidmentes időszakban.
2/11 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Ha ez már egy 6. tárgy volt, akkor nem lesz semmi, csak oda nem vesznek fel, ahol elvárás a kémia. De máshova igen.
3/11 anonim válasza:
Minek mentél emelt kémiára ha nem értesz hozzá? :D XD
4/11 Z003 válasza:
Ha fontos lett volna jövőre rakhatsz javító vizsgát, azt nem tudom hogy már az őszin lehet-e, de egy év múlva biztos.
5/11 anonim válasza:
Szerintem akár az őszin is mehetsz javítózni
6/11 anonim válasza:
Nem mehet máshova se, ha nincs semmiből sikeres emeltje.
Ahogy az első mondta.
7/11 anonim válasza:
Sajnos nem úgy hozták a rendeletet, hogy aki akarsz szóbelizni az mehet, aki nem az nem.
8/11 anonim válasza:
Dehogynem mehet máshova, művészeti egyetemekre például nem kell emelt.
9/11 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele, de ha eleve művészetire tervezne minek próbálkozna emeltel? Csak egyértelműnek vettem, hogy nem olyan irányba szándékozék továbbtanulni a kérdező.
10/11 anonim válasza:
Ha egy emelt kemia erettsegi nem ment akkor a kemiai fele ketlem h sok ertelme lenne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!