Keresek egy lányt, tudom nehéz lesz ed hátha olvassa az illető? Itt vagy Keresett lány? :D
voltam ma meg tegnap is szolnokon forgalmi vizsgára készülök, és találkoztam egy szavakkal le nem írható szépségű lánnyal, semmit nem tudom rajta csak annyit tegnap és ma is fehért nadrág volt rajta, illetőleg tengpa egy kék fekete felső, ma meg egy fekete. Fekete haja van :)
tegnap indóház utcában találkozott tekintetünk, de nem volt időm odamenni.
Kérem ha vki ráismer adjon facebook, vagy iwiw profil linket
Segítsetek :D
köszi :)
áhh nagyon szép lány, basszus... látni akarom
Én is drukkolok, nem sozlnoki vagyok, nem tudok segíteni:)
Ő is tanul autót vezetni? Ha igen, akkor nézd meg iwiwen, hátha van az autósiskolának profilja és az ismerőseit böngészd át. Ha nem, akkor nem tudom,hol tudnád elkezdeni:/
Ha esetleg nem tudna róla senki semmit, kutass iwiwen, korra meg nemre nagyjából tudsz szűkíteni meg a környékbeli településekre! Tudom elég macerás, de én már volt hogy sikerrel jártam!
Szurkolok!
20L
javiíás (kicsit trehányul fogalmaztam):
voltam ma meg tegnap is Szolnokon, forgalmi vizsgára készülök, és találkoztam egy szavakkal le nem írható szépségű lánnyal. Semmit nem tudok róla, hogy hívják stb., csak annyit, hogy tegnap és ma is fehért nadrág volt rajta, illetőleg tegnap egy kék-fekete felső, ma meg egy fekete. Fekete haja van :)
tegnap indóház utcában találkoztunk illetve találkozott tekintetünk, de nem volt időm odamenni, mivel mentünk vezetni városba, s mire visszaértem eltűnt.
Kérem ha vki ráismer adjon facebook, vagy iwiw profil linket
Segítsetek :D
ui.: most jut eszembe asszem toyota avensist vezetett sötétszürke
köszönöm hogy drukkoltok. :)
sajnos nem tudom melyik autósiskolánál van, úgyhogy ezzel nem fogok sokra menni :S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!