Tényleg olyan jó a nemzetközi tanulmányok szak?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm/osztálytársam készül oda. Még van két évünk. Ő mesélte hogy két nyelvvizsga is kell oda. És itt kezdődik a baj, hogy szegény csaj a lelkét kitanulja, már több mint 10 éve tanul németet, most is nyelvi gimibe járunk, de még mindig nincs olyan szinten hogy elmehessen nyelvvizsgázni. Angolt pedig most kezdtünk el tanulni és ahhoz még több idő kéne. Szerintem nem fogja bírni, így is tanul egész nyáron, suli időben is éjfélig is akár. Azt tanácsoltam neki, hogy ha ennyire nincs érzéke a nyelvekhez akkor lehet mást kéne nézni. Ekkor azt mondta hogy megéri szenvedni érte, mert egy nagyon jó szak, és rengeteget lehet vele keresni. Ez tényleg így van?2010. aug. 24. 16:10
1/4 anonim válasza:
Érdekes maga a szak, de kb 0% az esélye h.elhelyezkedjen vele...A szak esetleges legnagyobb előnye pedig pont a nyelvek (minimum 1, de inkább több)tökéletes ismerete lenne.
Szóval ha a nyelv nem megy neki esélytelen h.elhelyezkedjen ezzel a diplomával.
2/4 anonim válasza:
Egyet értek az előző hozzászólóval. Még a Corvinus Egyetemen szerezett nemzetközi gazdálkodás diploma sem ér szinte semmit.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Jah azt kifelejtettem hogy Egerben marad, mert a szülei nem engedik messzebb. Elég jóba vagyunk ezért szeretnék neki segíteni.
2010. aug. 24. 16:24
4/4 anonim válasza:
Én még gondolkodom rajta, de szerintem butaság azt mondani, hogy semmire sem mész vele. A ponthatárok amúgy nagyon magasak, a corvinuson 461 volt.... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!