Agglomerációból mennyi esélyem van bejutni kollégiumba?
Budapest mellet élek kb. másfél órára, ami rosszabb napokon akár 2 óra utazást is jelenthet, csak oda. Napi szinten minimum 3 óra elmegy.
Az ELTE kollégiumainál ahogy néztem nézik a távolságot is, szociális helyzetet, tanulmányi átlagot.
Már hallgató vagyok, így a felsős jelentkezés jöhet szóba, ott max. a tanulmányokra kaphatnék pontot, meg hogy államis vagyok.
A távolságra nem hinném, hogy sokat adnának, a szociális helyzetem (szerencsére) nem olyan, hogy sok pontot érne.
Egyik ismerősom kb. ugyanilyen távolságra lakik és őt felvették, igaz az a BME volt, nem az ELTE.
Másik lehetőség az albérlet, de az baromi drága, hiába dolgozok is suli mellett.
a bme-en a koli szomszédja kaphat helyet, ha olyan a tanulmányi átlaga vagy vannak közösségi pontjai
az eltén ismerősömtől már egészen mást hallottam, azt, hogy nagyon nehéz kolit kapni és, hogy talán a szociális helyzet számít nagyon (de ebben nem vagyok teljesen biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!