Zárt írókört keresek, ahova tagokat várnak. Ismertek ilyet, és ha igen, küldtök egy linket?
Figyelt kérdés
Noss... annyi van, hogy régen tagja voltam egy zárt írókörnek, kb. 5 tagú volt, és tökjó, havi feladatokkal és egymásnak címzett kritikákkal.
Megint egy ilyesmi iránt érdeklődnék, lehetőleg egy zárt írókör után, ahová még éppen beférne egy tag; nem kell semmilyen különleges téma: pl. fantasy-val vagy sci-fivel foglalkozó klub.
ÉS, spórolok egy kis helyet mindenkinek, aki azt írja, hogy gugli meg ilyenek: több szóval is próbáltam a keresést, találtam nyílt írókört, zárt fantasy írókört, egy rakás pályázatot, de mikor már a könnyű pénzszerzésről kaptam linkeket, gondoltam, bepróbálkozom itt is.
Kösz előre is :)
2010. aug. 24. 11:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!