Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányszor lehet felvenni egy...

Hányszor lehet felvenni egy tárgyat az egyetemen (sze)?

Figyelt kérdés
Most vettem fel harmadszorra az egyik tárgyat ezért már fizetni kellett, de nem megyek belőle vizsgázni mert lehúzná az átlagom és áttennének fizetősre, jövőre fel vehetem újra? És amúgy ez egyesnek számít így hogy nem megyek vizsgázni?

2021. máj. 20. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
melyik egyetem?
2021. máj. 20. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Idáig hányszor vizsgáztál összesen a tárgyból?
2021. máj. 20. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mész el vizsgézni, az nem jelent megnek számít, elhasználtál egy vizsgaalkalmat és én úgy tudom, hogy 3 tárgyfelvétel után rúgnák ki az embert (ha 3. felvétel után sem teljesíti a tárgyat), persze ez lehet egyetemfüggő. Nézz utána az egyetemi szabályzatotokban, de esélyes lehet, hogy már nincs több lehetőséged.
2021. máj. 20. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
EZÉRT fontos tudni, hogy melyik egyetem? Széchenyi?
2021. máj. 20. 13:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Széchenyi egyetem, harmadszorra vettem fel a tárgyat nem a vizsgát, vizsgázni csak egyszer voltam belőle, de azt se idén. Még nem vettem fel a vizsgát úgy hogy nem nézik meg nem jelentnek.
2021. máj. 20. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
egyeteme válogatja
2021. máj. 20. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A SZE EGYETEM szabályzata csak arról rendelkezik, hogy a 3. tárgyfelvételtől fizetni kell és a 6. nem sikerült vizsga után hivatalból megszüntetik a tanulói jogviszonyt.
2021. máj. 20. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!