Mit csináljak ha holnap kémia dolgozat de nem tudok semmit?
Figyelt kérdés
Szóval 3,36 vagyok kémiából, 10. osztály. Sose voltam jó, nem értem, egyáltalán nem érdekel. Holnap irunk, de olvasom a jegyzetet, tele van idegen szavakkal, nem értek semmit. Ha egyes lesz, akkor is hármas leszek, de nem merem üresen beadni. Mit tegyek szerintetek? Hagyjam a fenébe, és adjam fel?2021. máj. 18. 21:55
1/4 anonim válasza:
Hát ha 1-es lesz, akkor már nem mindegy? bár én szívesen elmagyarázok pár dolgot, amit kb 1 óra alatt lehetséges, de csak ha érdekel nyilván és te is szeretnéd.
3/4 A kérdező kommentje:
A fehérjékből, és a nukleinsavakból irunk, szerves kémia, ha tudsz segiteni azt nagyon szívesen megköszönném
2021. máj. 18. 22:25
4/4 anonim válasza:
Persze, szartál a tanulásra, más meg segítsen neked, mi? Húzzál inkább tanulni, azzal segítesz a legtöbbet magadon. Ne az interneten lógjál megint, kisgyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!