Lehet abból probléma, ha megjelöltem olyan szakot a felvételinél, amire nem vehetnek fel?
Összesen két szakot jelöltem meg, de úgy emlékeztem csak egyet. A lényeg a lényeg, hogy nincs emelt szintű érettségim, így nem mehetek alapképzésre, de első helyen azt jelöltem meg véletlenül (régebb sokat őrlődtem, hogy tegyek-e idén egy emeltet és akkor üzemmérnök infora mennék, lehet ez tévesztett meg).
Ma felléptem a felvire és ez fogadott:
Ekkor jöttem rá, hogy véletlenül bejelöltem az üzemmérnökit is, és teljesen jogosan is ír ott 0 pontot, mert van egy ilyen leírás hozzá:
"Amennyiben tehát a fenti szabály alapján számított pontszáma az adott jelentkezési helyén nem érte el a jogszabályi minimumpontszámot, vagy nem teljesíti az alapvető felvételi követelményt, úgy felvételi összpontszámként 0 pont látható."
Lehet baj ebből? Ha nem felelek meg az emelt szintű érettségi követelménynek automatikusan figyelmen kívül fog hagyni a rendszer? Vagy tovább ugrik a második megjelölt helyre? Van okom aggódalomra (mármint azon túl, hogy lesz-e elég pontom a bejutáshoz) amiatt, hogy ezt elszúrtam?
Lehet törölni is.
És akkor csak a másik marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!