Szerintetek felfognak venni nyáron diakmunkára?
Jelentkeztünk az eudiák.hu oldalon mert nyáron akarok menni dolgozni a mekibe, és most reggel hívtak telefonon hogy akarom-e még a lehetőséget, hogy mekibe dolgozzak.. És én mondtam hogy igen, persze, és azt mondták, hogy majd jelentkezni fognak most a hónap vége felé...☹
Félek hogy nem fognak felvenni és nem lesz más lehetőségem.☹
Nézz meg több helyet csoportot, ydiák, minddiák, multijob, facen is vannak csoportok.
De amúgy ha személyesen mész pl mekibe, kfcbe, dmbe és a rossmannba, oda szinte fixen felvesznek nyáron. Simán lehet, hogy már most le tudod beszélni, azt viszont vedd figyelembe, hogy lehet neked is rugalmasnak kell lenned az elképzeléseiddel kapcsolatban.
Sziasztok! Ezt a levelet küldték nekem emailba, csak nem tudom hogy ez azt jelenti hogy fel e vettek😄
Ja és ma hívtak hogy gratulálnak a felvételemnek és majd holnap menjek be 16:00-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!