Hol lehetséges a történelem 2021 szóbeli tételeket megszerezni?
Üdv. Sajnos a jelengi iskolám tanárának hiába írok levelet nem küldi el a tételeket, azzal az indokkal hogy fent van classroomban (természetesen nincs fent) viszont szükségem lenne a szóbeli tételre hogy ne üres tudással menjek majd szóbelire. A tételeket mi diákok ki dolgoztuk, be küldtük de nem küldi/rakja ki a tanár így érdekelne hogy bárhol máshol ezek a tételek fent vannak-e.
A választ előre is köszönöm.
https://www.youtube.com/watch?v=wJExK2ZVwjM
A videója alá ő belinkelt egy google driveot érettségi segédanyagok néven. Ott van kidolgozott töri is, csekkold le. Azt, hogy mennyire pontosak a kidolgozott tételek, nem tudom, de érdemes lecsekkolni.
Köszönöm a válaszokat.
1# Nem, nem tűnt fel. Úgy gondolom hogy nem sikerült a Töri érettségim(kb az osztályban rajtam kívül még pár embernek) így előre szeretnénk páran tanulni.
2# Köszönöm. Ezt sajnos nem tudtam. Nem nagyon, de egy megpróbálom. azt hittem globális a szóbeli tétel , mint az írásbeli.
#3. Igazából nem. Csak szeretnék előre tanulni, hogy ne legyen meglepetés. Megérzés alapján gondolom hogy nem sikerült az érettségi.
4# Köszönöm. Erre mindenképp rá fogok nézni. Köszönöm :)
5#. Írtam neki email-t, hogy nincs fent és jó lenne ha elküldené, de annyit írt hogy minden fent van a classroomban...Sajnos tényleg minden fent van, csak maga a tételek nem. Megpróbálom valahogy az osztálytól be szedni ez esetben de nem tudom mennyire fog menni.
Összességében köszönöm mindenkinek a választ.
(Ötös vagyok.)
Az emailt úgy értettem, hogy konkrétan erről a problémáról, hogy ez pont nincs fent classroomban. Köteles ugyanis elküldeni a tételek listáját. Ha a címek megvannak, legalább már a neten tudsz keresgélni akkor is, ha a kidolgozott tételek még nincsenek előtted. Amúgy az osztállyal kapcsolatban: nincs valami osztály csoportotok valamelyik közösségi oldalon, ahol meg lehetne kérni mindenkit, hogy töltse fel amije van? Nálunk ez működött pár éve, úgyhogy lehet, megérne egy próbát.
Remélem, azért mégsem kell szóbelizned. Ha mégis, akkor meg sok sikert! :)
Lassan közelítünk az igazsághoz.
* Vannak központi témakörök az interneten, ezek állandóak.
* Az adott tanár (esetleg a munkaközösség) összeállít ezek alapján saját témaköröket, amelyeket legkésőbb 60 nappal az első írásbeli előtt kiad. Sajnos ezeket ugyanúgy hívják, de szűkebbek, azonban több tételt felölelnek.
* Magukat a tételeket valóban TILOS kiadnia a tanárnak, ahogy a #9 mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!