Én egyáltalán nem érzem magam felkészülve a holnapi emelt földrajz érettségire. Ti?
#10, #14, #23 vagyok, felszállok az off-vonatra😁:
Szóval, eredetileg sok minden akartam lenni, főleg geológus és föci-angol tanár, de megijedtem Budapesttől anyukám meg lebeszélt a Szombathelyi ELTE kihelyezett karáról, mert az "gyenge" és a barátaim is mind azt mondták, ne menjek tanárnak, mert rámennek majd az idegeim és kevés lesz a fizetésem.
Szóval last minute anya talált nekem ilyet, hogy turizmus-vendéglátás, ezt jelöltem meg elsőnek, aztán ugyanezen az egyetemen a pedagógiát és az anglisztikát. Azt nagyon adnám, ha a szakomnak lejjebb menne egy olyan 3-5 ponttal a felvételi ponthatára, mert nagyon ráizgultam erre a hoteles-multis-kiállítótermes munkalehetőségekre + arra, hogy kell 2 nyelvet tanulnom, így majd fogok tudni angolul, ha nem gondolom meg magam addig, akkor németül és spanyolul, illetve középsuli miatt egy kicsit oroszul is beszélni. Ja, meg anime fan vagyok és karatéztam egy darabig, így elhanyagolható szinten van egy kis japán tudásom is😂 Ha ezek a karrierek nem jönnének be, talán rágyúrok jobban erre a nyelves vonalra és magántanárnak állok, meg vannak ilyen vízimentő és stewardess ambícióim is. 😇
Kérdező és többiek, veletek mi van?😊
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves és átküldene nekem néhány emelt földrajz érettségi tételt kidolgozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!