Szerintetek az online oktatást telefonon is lehet csinálni vagy csak laptoppal lehetséges?
Ha lehet akkor olyan is válaszoljon aki online kezdte el a jogsit. Nemsokára fizetés és befizetem magam 😎💪💪
Előre is köszi a válaszokat!
Én csak online oktatáson voltak egy szem telefonnal. Mondjuk azt hozzá kell tennem, volt, hogy megkaptam a közös laptopot, de nagyrészt az öcsém használta.
Meg lehet oldani, de nagyon nehéz. Meg persze dogaíráshoz muszáj egy laptop is, de ez mindenki iskolájának a rendszerétől függ.
Meg nekünk sokszor volt, hogy esszét kellett írni, és az telefonon elég nehézkes (nem is beszélve, mikor google doc.-ba kellett házit csinálni).
És ezektől eltekintve a tudat is nehezített kicsit, hogy csak nekem nincs saját laptopom az egész osztályból, amit bármikor elérhetek.
De összegezve meg lehet oldani, de egyes esetekben (pl.dolgozat), elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!