Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy felvételi előkészítő?

Milyen egy felvételi előkészítő?

Figyelt kérdés
Már mint egyedül kell dolgozni vagy a tanár segít, elmagyarázza? vagy ez is tanár függő? és mekkora szokot lenn a látsám úgy átlagosan?
2010. aug. 23. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt,hogy a tanárok kiadták a feladatlapokat és volt mikor egyedül,volt mikor mindenki együtt csinálta/csináltuk a feladatlapokat:)

Amúgy jó buli..mindenki azt hiszi,hogy olyan komoly dolog ez a felvételi..pedig nem annyira:)

Én most lettem túl rajta januárban.Csak a matek volt nehéz a sok szöveg miatt!Mire elolvastam,akkor vettem észre,hogy kereken 30 percem van még hátra,és a feladatot még átkellett gondolnom,igen,mindet külön-külön!

És még megoldani..hát..:S

2010. aug. 26. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat:)
2010. aug. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!