A novella értelmezéses piszkozati lapot nem lett áthúzva, lesz belőle hátrányom?
Figyelt kérdés
Az első felénél minden rendben volt, ott át lett húzva és rá is írtam, hogy piszkozat. A dolgozat elején is, a másiknál is megtettem mindent, kivéve az áthúzást. Beadott tisztázatim nincsen, csak a 2 db piszkozat. És ami nem lett áthúzva 2 oldal vázlat volt a fogalmazáshoz. Se mondatok se semmi... Ebből lehet nekem hátrányom?2021. máj. 3. 16:20
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, alapból a tanárnak ellenőriznie kellett volna hogy minden rendben van-e át vannak-e húzva a lapok stb. Nem feltétlen a te hibád
2/2 anonim válasza:
A piszkozati lapokat nem veszik figyelembe, az áthúzás csak téged véd, hogy leadás után nem került pluszban vagy mínuszban oda információ. (Ha esetleg gyanú merülne fel ezzel kapcsolatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!