Online segítség oldalról tapasztalatok?
Láttam már sokan tettek fel kérdést,de nem találtam átfogó választ.
Analízis (gazdasági matematika) tárgyról lenne szó.
2 hét múlva zh és egyszerűen nem megy. Legutolsó félévem és nem szeretnék csúszni.....
Szóval rátaláltam erre az oldalra és elgondolkodtam,hogy esetleg tudnának segíteni a megírásban.
Viszont felmerült bennem egy pár kérdés:
Ez tényleg egy létező cég?
Tényleg megírják és segítenek vagy elutalod a pénzt és soha többé nem jelentkeznek?
Valóban elérik a kettes szintet?
Ha van valakinek tapasztalata légyszi írja meg.
Mivel nem igazán legális amit csinálnak, így én nem vágnék bele. Személyes tapasztalatom nincs az oldallal kapcsolatban, de az előbb ránéztem.
Az adatok hitelesek, a férfi létezik, magánvállalkozása is van, le is lehet kérdezni azt adószám alapján, úgyhogy szerintem valódi az oldal.
Ha nem kapod meg amiért fizettél, akkor nem igazán tudsz ezzel hová fordulni, mert te nagyobb bajba kerülhetsz a szolgáltatás igénybevételéért (mert ugye a vizsga megírása az a te kötelességed lenne)
Nem úgy írják meg,hogy belépnek helyetted.
Nekem kell majd kamera a teamsben amúgy is.
Hanem én fotózom a feladatokat és küldöm nekik. Ők megoldják és küldik az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!