Mi lehet az oka, hogy digitálisan egyszerűen nem megy a tanulás?
Az átlagom eddig mindig jócskán 4 egész fölötti volt, most azonban épphogy a 3,96-ot súrolja. A tanárom szerint az nem olyan rossz, de én mégsem vagyok megelégedve vele. Amikor évelején még volt iskola, sorra gyűjtöttem az 5-ösöket, amióta viszont digitálisban vagyunk rengeteget rontok, hiába veszek részt az órákon, hiába csinálok meg minden házi feladatot és hiába tanulok teljes gőzzel. Online rémes dolgozatokat írók...főleg a matekból, amiből eddig mindig 4-es vagy 5-ös voltam, illetve angolból amiből szintén mindig kitűnő voltam. Olyan mintha az agysejtjeim sorvadnának elfele és lassabban járnak az agytekervényeim.
Ha visszamegyünk május 10.-én, akkor szerintem könnyebb lenne javítanom, de ha ennél a rendszernél maradunk, akkor fogalmam sincs, hogyan kéne javítanom...Mivel 11.-es vagyok, ezért fontos lenne, hogy ez az évem is jól sikerüljön. Mi lehet annak az oka, hogy digitálisan nem megy a tanulás? Mivel lehetne jobban készülni és leküzdeni ezt az "akadályt"?
A válaszokat előre is köszönöm!
Mozogsz rendesen? Mozgáshiány ront a memórián, jót tenne a friss levegő reggel és délután. De ha nem ez a gond, akkor az, hogy hajnali 3.42kor meg ébren vagy.
Alszol rendesen? Kialvatlanság és a rendszertelenség sem túl jó az agysejteidnek.
Ha ezek rendben vannak és a mai nap csak kivétel, akkor keveset tanulsz, nincs más oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!