Mi a jobb egy nagyon nehéz, buktatós tárgyból? Ha aznap veszem fel a vizsgát amikor sokan vannak, vagy amikor csak páran mennénk?
Kitérő válasz, de akkor amikor te készen állsz!
Ha kollokvium, akkor teljesen mindegy, hogy sokan vagy kevesen vannak, egyszerre írjátok az egészet.
Ha szóbeli, akkor neked kell tudni, hogy bírsz-e várni, ha sokan vannak.
Úgy értem, hogy ha sokan szóbelizünk egy nap, akkor a tanár már unni fogja a végére és engedékenyebb lesz, vagy esetleg fogja magát és megbuktatja a visszalevőket? Ha meg csak páran vizsgázunk aznap, akkor jobban belemélyed a kérdésekbe, mert van rá idő, vagy ez bármikor előfordulhat?
Csak mert néztem, hogy egy napra 45-en lehet jelentkezni, és ha mindenki minimum 10 percet van bent, akkor arra rámegy a nap háromnegyede. Szóval nem tudom, mi legyen.
Nem biztos hogy ráun, én pszichológia vizsgámon 8-14ig volt bent a tanár, én voltam a harmadik, barátnőm utolsók közt és tulajdonképpen ugyanúgy kérdezett bele mindenki tételébe.
Egyedül annak húzta fel jegyét, aki megcsinálta a beadandókat, ott volt minden órán. Ezt viszont a legelején már tudtuk. (Tölteléktárgy volt, katalógussal)
Szerintem ne érdekeljen, hogy mennyien vannak ott vagy mennyien nem. Ha te biztos vagy a tudásodban, akkor mindegy hogy mikor mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!