Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a jobb egy nagyon nehéz,...

Mi a jobb egy nagyon nehéz, buktatós tárgyból? Ha aznap veszem fel a vizsgát amikor sokan vannak, vagy amikor csak páran mennénk?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kitérő válasz, de akkor amikor te készen állsz!

Ha kollokvium, akkor teljesen mindegy, hogy sokan vagy kevesen vannak, egyszerre írjátok az egészet.

Ha szóbeli, akkor neked kell tudni, hogy bírsz-e várni, ha sokan vannak.

2021. ápr. 28. 23:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy ha sokan szóbelizünk egy nap, akkor a tanár már unni fogja a végére és engedékenyebb lesz, vagy esetleg fogja magát és megbuktatja a visszalevőket? Ha meg csak páran vizsgázunk aznap, akkor jobban belemélyed a kérdésekbe, mert van rá idő, vagy ez bármikor előfordulhat?

Csak mert néztem, hogy egy napra 45-en lehet jelentkezni, és ha mindenki minimum 10 percet van bent, akkor arra rámegy a nap háromnegyede. Szóval nem tudom, mi legyen.

2021. ápr. 29. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy ráun, én pszichológia vizsgámon 8-14ig volt bent a tanár, én voltam a harmadik, barátnőm utolsók közt és tulajdonképpen ugyanúgy kérdezett bele mindenki tételébe.

Egyedül annak húzta fel jegyét, aki megcsinálta a beadandókat, ott volt minden órán. Ezt viszont a legelején már tudtuk. (Tölteléktárgy volt, katalógussal)

Szerintem ne érdekeljen, hogy mennyien vannak ott vagy mennyien nem. Ha te biztos vagy a tudásodban, akkor mindegy hogy mikor mész.

2021. ápr. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!