!Anyukák! Mit gondoltok a május 10.-i iskola nyitásról?
Szerintem akkor is lesz iskolanyitás, ha elkezdenek romlani az adatok, hiszen az alsósok már második hete suliban vannak.
Annyit tudtok tenni, hogy ha el tudja viselni, ffp2-es maszkot hord egész nap, és ha eszik-iszik keres egy mindenkitől távoli, biztonságos helyet.
Nekem két felsősöm van és egy alsósom, akit a sok hiányzása miatt vissza kellett küldenem a suliba, pedig nem tartom helyes döntésnek, a nagyok miatt pedig amúgy is home office-ban vagyok. Tegnap szólt az ofő, hogy a bent lévő 10 gyerek közül az egyik covid teszten van, most várjuk az eredményt. Jó eséllyel pozitív lesz, mehet az osztály karanténba.
Úristen milyen szülők vannak..
Akkor nyáron ne engedd bulizni se,meg semmi közösségbe.
Szerintem meg ti vagytok azok.
Ezt előbb vagy utóbb mindenki elkapja.
Kérdező,hagyd rá.Azt sem tudja mit mond,csak nyomatja #2-eske a baromságait.Örül,hogy szerepelhet. :DD Ilyen okostojásnak mondhatod...ész hová mész??
Nem tudom mit mondana annak az anyukának aki egy hat éves gyerekkel és egy négyhónapos babával maradt egyedül,úgy hogy a férje 30-as egészséges sportember volt.
Mindenki elkapja-mondta #2-eske a virológus prof.-....Jaaaa, csak nem mindegy hogy mi a végkimenet...
Ha beledöglünk is május 10-től menni kell a gyerekeknek iskolába.
Szombaton Fradi meccs, ez fontosabb. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!