Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » !Anyukák! Mit gondoltok a...

!Anyukák! Mit gondoltok a május 10.-i iskola nyitásról?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy 16 éves leányzó anyukája vagyok. Mivel a lányom sajnos nagyon gyenge immunrendszerrel küzd,így nem szívesen engedem vissza az iskolába..de mivel sajnos annyit hiányzott sok betegség miatt ebben a tanévben hogy elérte a 200 órát,így orvosi igazolással sem lehetne megoldani..A pedagógusoknál érdeklődtem,hogy lehet e úgy esetleg hogy a lányom itthon tanul és csinálja a leckéket,de azt mondták nem mert akkor ugyan úgy mulasztásnak minősül. Szerintetek esetleg van arra esély hogy nem nyitnak ki az iskolák május 10.-én erre az 1 hónapra?
2021. ápr. 27. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem akkor is lesz iskolanyitás, ha elkezdenek romlani az adatok, hiszen az alsósok már második hete suliban vannak.

Annyit tudtok tenni, hogy ha el tudja viselni, ffp2-es maszkot hord egész nap, és ha eszik-iszik keres egy mindenkitől távoli, biztonságos helyet.

Nekem két felsősöm van és egy alsósom, akit a sok hiányzása miatt vissza kellett küldenem a suliba, pedig nem tartom helyes döntésnek, a nagyok miatt pedig amúgy is home office-ban vagyok. Tegnap szólt az ofő, hogy a bent lévő 10 gyerek közül az egyik covid teszten van, most várjuk az eredményt. Jó eséllyel pozitív lesz, mehet az osztály karanténba.

2021. ápr. 27. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Úristen milyen szülők vannak..

Akkor nyáron ne engedd bulizni se,meg semmi közösségbe.

2021. ápr. 29. 09:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg majd én eldöntöm hogy hova engedem és hova nem! Az iskolába több mint 1500an járnak mindenféle származású emberek, csak tudom mit csináljak.Egy buli más mivel alapból nem járkál ilyen helyekre,max barátnőivel/haverjaival sétálgatnak. Te agyafúrt
2021. ápr. 29. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Úristen,milyen ostoba ember vagy.#2-eske...
2021. ápr. 29. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg ti vagytok azok.

Ezt előbb vagy utóbb mindenki elkapja.

2021. ápr. 29. 21:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Az lehet,hogy mindenki elkapja.De fogd fel először a kérdésem kérlek,illetve amit írtam
2021. ápr. 29. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező,hagyd rá.Azt sem tudja mit mond,csak nyomatja #2-eske a baromságait.Örül,hogy szerepelhet. :DD Ilyen okostojásnak mondhatod...ész hová mész??

Nem tudom mit mondana annak az anyukának aki egy hat éves gyerekkel és egy négyhónapos babával maradt egyedül,úgy hogy a férje 30-as egészséges sportember volt.

Mindenki elkapja-mondta #2-eske a virológus prof.-....Jaaaa, csak nem mindegy hogy mi a végkimenet...

2021. ápr. 30. 07:46
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

Ha beledöglünk is május 10-től menni kell a gyerekeknek iskolába.

Szombaton Fradi meccs, ez fontosabb. :/

2021. ápr. 30. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
21%
Xd
2021. ápr. 30. 13:16
 10/10 A kérdező kommentje:
8as. Igen sajnos...De remélem nem fog csodálkozni, ha ne adj Isten diákok fognak hullani!Féltem az összes gyereket..
2021. ápr. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!