Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Corvinus gazdaságinformatikán...

Corvinus gazdaságinformatikán heti hány órája van annak, aki mindegyikre bejár?

Figyelt kérdés

A kötelező tárgyakból mennyi és egy-egy szabadon válaszható még heti hány órával tudja megdobni?

(Először az első félév érdekelne)

Valaki elmagyarázná, hogy hogy működnek az egyetemi órák? Többször is leadják és lehet választani, hogy melyikre jelentkezem, vagy minden egyszer van? Elnézést ha nagyon banálisat kérdezek, csak hallottam olyanokat, hogy lehet néhány napra rendezni az órákat például.

2021. ápr. 21. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az operatív tantervet. Ott benne van konkrétan az összes tárgyról hogy heti hány óra van belőle. A kötelező tárgyakból jellemzően heti 1 sáv előadás és heti 1 sáv gyakorlat van. (1 sáv = 90 perc) A választhatókból jellemzően vagy csak előadás, vagy csak gyakorlat van. A kötelező tárgyaknál az előadásnál heti 1-2 alkalomból lehet választani, a gyakorlatnál nagyobb mozgástered van, ott mondjuk van 10-15 alkalom amiből választhatsz. Mondjuk heti 3 napra simán be lehet rendezni az óráidat általában. Ha van még kérdésed, vagy valami nem világos, csak szólj.
2021. ápr. 21. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ!

Még az lenne a kérdésem, hogy ezek a sávok jellemzően hánytól hányig tarthatnak, mikor van vége az utolsóknak?

A testnevelésnél úgy hallottam, hogy sok lehetőség közül lehet választani, az egyik a kondi. Ezt hogy kell elképzelni, valaki mondja, hogy mit csináljak, vagy végezhetem a saját edzéstervem? Milyen a terem felszereltsége?

2021. ápr. 21. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egészen konkrétan így néznek ki a sávok:

8.00-9.30

9.50-11.20

11.40-13.10

13.40-15.10

15.30-17.00

17.20-18.50

19.10-20.40

Én nem kondiztam soha az egyetemen, tehát erről nem tudok bővebben nyilatkozni. De nagy valószínűséggel hagyják hogy csináld amit szeretnél, csak mozogj. Nekünk focin is 5 perc bemelegítés után engedték hogy végig játsszunk.

2021. ápr. 22. 02:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A kondi úgy néz ki, hogy bemelegítesz (ez tanárfüggő, valakinél közös bemelegítés van), majd csinálod a dolgod. A tanár csak ott van, beszélget és figyeli, hogy ne csinálj hülyeséget, de azon túl bármit csinálhat. A terem egész jól felszerelt, folyamatosan vesznek újabb gépeket, de vannak régebbiek is.
2021. ápr. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!