Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Számíttathatom a középszintű...

Számíttathatom a középszintű angol érettségimet, ha a bizonyítványomban az emelt szerepel?

Figyelt kérdés

Előrehozottaztam 11.-ben angolból, aztán 12.-ben ősszel emelteztem és ez került a bizonyítványomba, viszont nekem a közép kellene a számításhoz, amit meg ugye nem tudok feltölteni sehova.

(Minkettő jól sikerült egyébként és nem sok a felvételi pont különbség, de pont annyi hogy a határ alatt legyen, ha az emeltet számolják.)

2021. ápr. 20. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azzal fognak számolni neked, amelyikkel több pontod lesz. A rendszer látni fogja, hogy neked van egy közeped és egy emelted is, neked nem kell feltölteni. Amennyiben nem jelenik meg neked július 8ig írj egy emailt erről és biztos segítenek.
2021. ápr. 20. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. ápr. 21. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!