Számíttathatom a középszintű angol érettségimet, ha a bizonyítványomban az emelt szerepel?
Figyelt kérdés
Előrehozottaztam 11.-ben angolból, aztán 12.-ben ősszel emelteztem és ez került a bizonyítványomba, viszont nekem a közép kellene a számításhoz, amit meg ugye nem tudok feltölteni sehova.
(Minkettő jól sikerült egyébként és nem sok a felvételi pont különbség, de pont annyi hogy a határ alatt legyen, ha az emeltet számolják.)
2021. ápr. 20. 21:32
1/2 anonim válasza:
Azzal fognak számolni neked, amelyikkel több pontod lesz. A rendszer látni fogja, hogy neked van egy közeped és egy emelted is, neked nem kell feltölteni. Amennyiben nem jelenik meg neked július 8ig írj egy emailt erről és biztos segítenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. ápr. 21. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!