Hogyan tartsam meg a kitűnő átlagom?
Nyilván úgy tudnál javítani, hogy ötösre írod meg a hátralévő dolgozatokat. Vagy jelentkezz felelni órán, ha van rá lehetőség. Esetleg megkérdezheted a tanárodat, hogy hogyan tudnál javítani, hátha tud adni valami konkrét feladatot (pl. hogy csinálj egy prezentációt órára). Ezen kívül tényleg csak annyit tudsz tenni, hogy szorgalmasan tanulsz.
Amúgy ha 8.-as vagy, és már írtál felvételit, akkor tényleg nem számít az év végi jegy abban, hogy felvesznek-e. De feltételezem, hogy csak 7.-es vagy, ha valóban számít az év vége.
Koszonom a valaszt igen ez az ev vege meg szamitani fog nekem ugyhogy nagyon kell hajtani:)
Megegyszer nagyon koszi!!<3
Szerintem keress valami motivációt. Például megcsinálod ötösre a fizikát hogy megmutasd nem fog ki rajtad és bekerülhetsz abba a gimibe amibe akarsz. Ez csak egy példa.. Én egyetemista vagyok apró dolgokkal is szoktam magam jutalmazni. Pl ha ez a zh-m jól sikerül, akkor egész délután nézetek sorozatot.
Egyébként sok múlik a gimin nagyon, szóval ha esetleg az egyetem is tervbe van akkor motiváljon az is, hogy egy jó gimiben sokkal eredményesebben készülhetsz majd fel az egyetemre.
A lényeg, hogy gondolj valami olyan akár kézel fogható vagy nem fogható dologra ami számodra fontos, ez nekem mindig segít:) persze nehéz gondolkozni más fejével így lehet a példáim teljesen értelmetlennek tűnnek számodra.
Sok sikert! Találd meg a motivációd :)
Nekem is sikerült kitűnő átlaggal zárnom, és annyi volt a tanulás mellett, hogy én is bekérdeztem a tancinál, hogy nekem nagyon fontos, az egómnak, a szüleimnek, stb hogy ha sikerül akkor ez lesz az lesz, tehát elmondtam neki, h ez nekem r0hadt fontos lenne, úgyhogy a dolgozatok mellett adjon nekem valami + feladatot, hogy kaphassak rá jegyet.
Ne legyél szégyenlős, szerezd meg amit akarsz.
Dumálj a tancival, s ha nem szemét, akkor meglesz az az 5ös.
Én is egész évben hajtottam, az uccsó doga is jól sikerült, de biztosra akartam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!