Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tartsam meg a kitűnő...

Hogyan tartsam meg a kitűnő átlagom?

Figyelt kérdés
Félévkor kitűnő voltam azonban az online oktatás alatt egy két négyest összeszedtem tartok tőle hogy mi van hogyha le rontom év végére az átlagom és nem leszek kitűnő. Szeretnék jó gimibe bekerülni. Tudnátok ajánlani valamit technikát hogy biztosan megtudjam tartani?

2021. ápr. 20. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Először kellene tudni, hogy melyik tárgyakkal van probléma.
2021. ápr. 20. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Tudtommal az év végi jegyek nem számítanak már a gimibe kerüléshez. Ezen nem fog múlni a továbbtanulásod.
2021. ápr. 20. 12:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat itt nálunk azok szamitanak igazabol nincs problema csak higy nehany tantargybol rontottam es valami olyan technikara lenne szuksegem amivel tudom tartani a kituno atlagot.Neha a fizikaval van ikkabb gondom de nem veszes
2021. ápr. 20. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván úgy tudnál javítani, hogy ötösre írod meg a hátralévő dolgozatokat. Vagy jelentkezz felelni órán, ha van rá lehetőség. Esetleg megkérdezheted a tanárodat, hogy hogyan tudnál javítani, hátha tud adni valami konkrét feladatot (pl. hogy csinálj egy prezentációt órára). Ezen kívül tényleg csak annyit tudsz tenni, hogy szorgalmasan tanulsz.

Amúgy ha 8.-as vagy, és már írtál felvételit, akkor tényleg nem számít az év végi jegy abban, hogy felvesznek-e. De feltételezem, hogy csak 7.-es vagy, ha valóban számít az év vége.

2021. ápr. 20. 13:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt igen ez az ev vege meg szamitani fog nekem ugyhogy nagyon kell hajtani:)

Megegyszer nagyon koszi!!<3

2021. ápr. 20. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Tanuld meg a tananyagokat! Valószínűleg pár 4-es jegy miatt, ha eddig kitűnő voltál, akkor nem fog lemenni 4-esre az átlagod.
2021. ápr. 20. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem keress valami motivációt. Például megcsinálod ötösre a fizikát hogy megmutasd nem fog ki rajtad és bekerülhetsz abba a gimibe amibe akarsz. Ez csak egy példa.. Én egyetemista vagyok apró dolgokkal is szoktam magam jutalmazni. Pl ha ez a zh-m jól sikerül, akkor egész délután nézetek sorozatot.

Egyébként sok múlik a gimin nagyon, szóval ha esetleg az egyetem is tervbe van akkor motiváljon az is, hogy egy jó gimiben sokkal eredményesebben készülhetsz majd fel az egyetemre.

A lényeg, hogy gondolj valami olyan akár kézel fogható vagy nem fogható dologra ami számodra fontos, ez nekem mindig segít:) persze nehéz gondolkozni más fejével így lehet a példáim teljesen értelmetlennek tűnnek számodra.

Sok sikert! Találd meg a motivációd :)

2021. ápr. 21. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:

*nézhetek

Bocsi, elírtam

2021. ápr. 21. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is sikerült kitűnő átlaggal zárnom, és annyi volt a tanulás mellett, hogy én is bekérdeztem a tancinál, hogy nekem nagyon fontos, az egómnak, a szüleimnek, stb hogy ha sikerül akkor ez lesz az lesz, tehát elmondtam neki, h ez nekem r0hadt fontos lenne, úgyhogy a dolgozatok mellett adjon nekem valami + feladatot, hogy kaphassak rá jegyet.

Ne legyél szégyenlős, szerezd meg amit akarsz.

Dumálj a tancival, s ha nem szemét, akkor meglesz az az 5ös.

Én is egész évben hajtottam, az uccsó doga is jól sikerült, de biztosra akartam menni.

2021. máj. 9. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!