Kijavított Érettségi feladatlap másolat hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly Érettségiztem és kijavított feladatlapok megtekintésekor lehetett volna élni a lehetőséggel, hogy lefénymásoltatni az egészet. Sajnos nem éltem vele. Van így utólag erre lehetőség?
Trollok és hülyéskedők kíméljenek!
2021. ápr. 20. 10:22
1/7 anonim válasza:
Le lehet fénymásoltatni? Pont a napokban gondolkodtam egy kérdés kiírásáról hogy lehet e :D
/bocsi, a kérdésre nem tudok válaszolni, most fogok érettségizni/
2/7 anonim válasza:
Az érettségi feladatok javításához a megtekintést követő 5 napon (de lehet, hogy három) belül lehet észrevételt tenni. Ezen időponton túl már semmit se tehetsz.a A megtekintésen lehetett másolatot készíteni utána már nem lehet.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én annyit tudok, hogy miután minden lezajlott pár évig még meg kell őrizni a feladatlapokat, így biztos megvan, tehát lehetőség van rá. Ez irányban viszont az iskoládban érdeklődj elsősorban. Viszont szerintem nem vesztesz vele semmit ha nem fénymásoltathatod le, hisz fellebbezni már nem lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Nem fellebbezni szeretnék, hanem töriből a megírt esszéket lefénymásoltatni, mert nagyon jól sikerültek :)
2021. ápr. 20. 12:21
5/7 A kérdező kommentje:
Minden esetre, gondolom, hogy az Oktatási Hivatalnak kell írni. Ha jól gondolom.
2021. ápr. 21. 08:37
6/7 anonim válasza:
És ha csak csinálsz egy fotót a telefonoddal?
Az sokkal gyorsabb.
7/7 A kérdező kommentje:
Tavaly Érettségiztem :) Akkor sajnos nem csináltam másolatot
2021. máj. 2. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!