Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az érettségim és a szakmai...

Az érettségim és a szakmai vizsgám egy napra esett, mi a teendő ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lesz szakmai vizsgám, és ugyanazon napon is érettségizem. Egyiket sem szeretném elhalasztani, olvastam hogy a középiskola kérheti hogy legyen szakmaiból pótvizsgám, szóltam az ofőmnek, de azt mondta, hogy ez ennyi, halasztanom kell. Majd szóltam az ig helyettesnek, ő már hajlandó volt utána nézni, de múlt hét óta nem írt, szerintem ő sem intézi. Én is betelefonáltam a vizsga szervező intézetbe, és közölte a nő aki felvette, hogy majd a középiskola intézkedik.

Mit tudnék tenni? Tehetetlennek érzem magam, már mindent megpróbáltam, senki sem segít, pedig a jogszabály leírja, hogy lehet ilyenkor pót napot szervezni szakmai vizsgán.

2021. ápr. 19. 16:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj mégegyszer az igazgató helyettesnek lehet csak elfelejtette...
2021. ápr. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!