A sárga vagy a fehér négyjegyű függvénytáblázat a jobb?
Figyelt kérdés
Melyik nagyobb segítség az érettségin? A sárgát tuti lehet használni, de a fehéret is?
Miben jobb az egyik, mint a másik?
Fehér:
Sárga:
2021. ápr. 19. 16:00
1/6 anonim válasza:
A fehér részletesebb, gyengébb matekosoknak jobb választás. A sárga tömörebb, de átláthatóbb, ha érti a diák mi van leírva.
Egyébiránt azt célszerű választani, amit órán is használtál, mert akkor tudod mi hol van benne. Ne azzal menjen el az idő érettségin, hogy keresgélsz benne.
2/6 anonim válasza:
En par napja vettem meg a feheret :D szerintem is is!!! Van ami az egyikben jobb, van ami a masikban
A feherben tobb a magyarazat, fogalom
3/6 anonim válasza:
Én a sárgát szeretem, de szerintem ez nagyon emberfüggő.
4/6 anonim válasza:
Fehéret is lehet használni. Nem tudom miből érettségizel, ha véletlenül kémiából akkor én a sárgát ajánlom (vagy mind kettőt egyszerre). Mindkettőben van olyan ami a másikban nincs benne, viszont a sárga kémiás része jobb. Matekhoz én a fehéret ajánlom, nem tudom miért én ott jobban szerettem, könnyebben megtaláltam a dolgokat
5/6 anonim válasza:
Használhatod mindkettőt egyszerre is az érettségin.
6/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy ha egyszerre használod a kettőt, az lehet, hogy még jobb. Én személy szerint a sárgát jobban átlátom, könnyebben megtalálom benne a dolgokat, de azért beviszem magammal a fehéret is (közép) matekra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!