Hogy dolgozzátok, dolgoztátok fel a középiskolai bukást?
Én gimiben buktam meg töriből, az egy halálközeli élmény volt számomra :)
És utána se tudtam megtanulni azt a sok hülyeséget, mert abszolút nem érdekelt, no meg utáltam és a tanárt is.
Végül aztán a pótvizsgára elmentem jó sok puskával a zsebemben, és ott másik tanár volt, kihúztam valami tételt, puskát elővettem, leírtam, aztán kimentem és felolvastam a tanárnak. És így simán átmentem.
Utólag már jó buli volt :)
:)
tanulni kell és nem lesz ilyen élményed.egy kettest nem nehéz összehozni.
Én végig majdnem buktam töriböl,de képes voltam jelesre érettségizni!!tehát nem üresen fecsegek
én 10.be buktam matekból. Ez inkább ilyen figyelemfelkeltés volt a tanár részéről h lehetnék jobb is. Nyáron kb 2szer voltam matektanárnál. Pótvizsgán majdnem maximális volt a feladatsorom :D Utána belehúztam, és 12.ig 3-4es voltam matekból egy kis tanulással :)
A bukásomra utólag visszagondolva vicces volt, bár energiapazarlás, plusz járt egy kis ideggel a nyaram, de legalább észhez térített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!