Van itt olyan akinek nagyon magas az IQ-ja (géniusz), és beszélgetne velem?
Nagyon szeretnék olyannal beszélgetni akinek nagyon magas az IQ-ja. Nem számít hogy mért, vagy nem mért, a válaszaiból úgyis látni fogom, hogy az -e, vagy sem, és az is jó, ha teszt nélkül az illető tudja magáról, hogy ő neki magas.
Az összefüggések meglátásáról, tanulási módszerekről lenne szó, rövid eszmecsere.
Polinomiális futásidejű algorimust adtam egy nehéz problémára amire addig csak exponenciális futásidejű algoritmus létezett. Majd ezt egy folyóiratban le is hoztam. Mondhatnánk mindenkinél okosabb vagyok.
"Nagyon szeretnék olyannal beszélgetni"
OK, de én leginkább magammal szoktam beszélgetni.
Fiatal koromban a 90-es években a Fókusz első adásainak egyike a menzatagokról szólt. Életre szóló tanulság volt! A skála igen széles volt. Az egyetemi professzortól az otthon galambokat etető emberig mindenfélét bemutattak. Nekem 140-es a IQ-m, de nincs diplomám, nem is hiányzik. Belőlem valahogy másképp mutatkozik meg az "okosság", nem a hagyományos módon.
De itt van anyám és anyósom példája! Anyámnak két diplomája van, anyósomnak nyolc általánosa. De ha az lenne, kivel dobjanak le egy lakatlan szigetre hát magasan anyósom nyerne, anyám teljesen "életképtelen".
Eüs vagyok, rengeteg orvost ismerek mindenféle személyiségi, kapcsolati, családi problémával. Némelyikük ordas nagy idióta, pedig okos, tanult emberek.
Az IQ egy dolog. Amellé még rengeteg más tényező szükséges, hogy sikeres, boldog életet éljen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!