Hogy néz ki az elsősegély vizsga menete?
Debrecenbe mennék tanfolyamra, nincs is vele baj, de a vizsga, hogy néz ki? Miből áll, mi a menete?
Hányan mennek be, kiken kell és mit csinálni? Az nem baj ha idegennel hívnak be? És most a vírus alatt, hogy működik a vizsga?
Hogy a vírus alatt hogyan működik, azt nem tudom.
Ahogy működik: húzol egy tételt, amiben van egy elméleti kérdés meg egy gyakorlati valami (mondjuk hogyan kötsz be egy sebet, én annak idején a háromszögkendőt húztam, és a másik vizsgázón kellett megcsinálnom). Ha újraélesztést húzol, akkor az ambubabán kell bemutatnod, ha meg olyat, amihez kell még egy ember (például bukósisak levétele egy sérült motorosról), akkor azt párban kell csinálnotok, és neked kell instruálnod.
Ezután kapsz egy plakettet, hogy ügyes voltál, és az 10 évig (vagy talán 15) érvényes is marad.
Egyszerre 2 ember szokott bent lenni, de 3-nál több biztosan nem.
Nálunk 4-esével mentünk be.. kihúztuk a tételt, majd ketten stabil oldalfekvést csináltak - egymáson/felváltva, egy újraélesztett, aztán a másik is, majd csere.
Miután ezt a kettőt letudtuk mind a négyen, utána csináltuk meg a húzott tételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!