Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Úgy néz ki bukok földrajzból,...

Úgy néz ki bukok földrajzból, mi lesz most?

Figyelt kérdés

12.-es vagyok, érettségi előtt. Úgy néz ki bukok föciből (betett az online tanulás, nem küldtem el pár házit, és ennyi, ez késő bánat tudom), első félévbe 4.67-es átlagom volt, most az online alatt órát se tartott a tanár, küldött össz-vissz 5-6 feladatot, abból kettőt küldtem vissza, ami tudom, hogy kevés, de jegyeket se adott, se semmit, csak közölte így este, hogy rajtam kívül még 8 embert akar buktatni.

Nos, nekem volt egy kötelező okj-m, meg mentem volna ötödévi technikumra, gondolom most minden elúszott mi? Mert gondolom a pótvizsga az augusztusba lesz, pótérettségi tudtommal ősszel van, így nem is tudok jelentkezni technikumra, igaz? Vagy hogy fog ez az egész történni? Vagyis amúgy azt mondogatták nekünk, ha bukunk, úszik az okj, amit nem értek, de mindegy...

2021. ápr. 17. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Buktathat, hiába volt az első félév jó, ha a második értékelhetetlen. Nem voltak készen a feladatok, ez azt jelenti, hogy nem vett részt az órán érdemben. Nem engednék már javítani, vállalja a következményeket ő is és a 9 másik is. Olyan nincs, hogy tölteléktantárgy.
2021. ápr. 18. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég régen voltam középiskolás, de én is úgy emlékszem, ha az osztályzataid fele elégtelen, akkor megbuktathatnak, ergo, ha első félévben szín ötös vagy, a másodikba full elégtelen, akkor bukta van. Bár manapság, amikor a tanárok leköpéséért sem jár semmi, meg belemásznak a tanár arcába, stb. lehet, ha full egyes vagy akkor is kapsz egy hármast év végén, mert összeadják a jegyeidet.
2021. ápr. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!