Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet olyankor tenni, ha...

Mit lehet olyankor tenni, ha a témavezetőm nem reagál semmire?

Figyelt kérdés
Munka mellett csináltam a PhD-t, és amíg nem volt covid, rendszeresen be tudtam járni a témavezetőmhöz konzultálni, nagyon jól haladtam. Az utóbbi hónapokban személyesen nem tudom elérni, mert otthonról dolgozik, és az emailjeimre pedig sosem válaszol. Próbáltam telefonon is hívni, de azt sem veszi fel. Ilyen csip-csup köremaileket szoktam tőle látni, olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek teljesen irrelevánsak, Arra van ideje, hogy hajnali egykor körlevélben RTL-es híreket küldjön körlevélben, azoknak, akik fent vannak a levelezőlistáján, de nekem sosem válaszol. Egyszer felhívtam rejtett számról, akkor felvette, és csak hebegett-habogott, amikor rákérdeztem, hogy mi legyen. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert szinte már mindenem megvan ahhoz, hogy befejezhessem, de így szinte lehetetlen bármit is csinálnom, mert mindenhez az ő hozzájárulása szükséges. Már azon is gondolkodtam, hogy abbahagyom az egészet, csak akkor így 4 évet kidobhatok a kukába. Tud valaki ezzel kapcsolatban tanácsot adni, hogy mit tegyek? Köszönöm.

2021. ápr. 12. 19:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat :)
2021. ápr. 13. 00:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Keresd a doktori iskola vezetőjét.
2021. ápr. 15. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
A 8-asnak írom, hogy doktori iskolája válogatja. Nállunk az egész fokozatszerzési eljárás azzal indul, hogy a témavezető elindítja a doktori cselekményt egy levéllel. A doktori iskola folyamatosan a témavezetővel egyeztet, és nem a doktorandusszal, ami normális is.
2021. ápr. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!