Milyen hosszú szokott lenni egy egyetemi felvételi beszélgetés?
Figyelt kérdés
A pécsi egyetemre jelentkeztem alapképzésre egy ösztöndíj keretein belül, és most lesz felvételi beszélgetést a motivációmról/érdeklődési köreimről stb. De nem mondták milyen hosszú lesz. És nem tudom pontosan milyen jellegű kérdésekre számítsak, nagyon izgulok mert nem a magyar az anyanyelvem és sosem csináltam még ilyet, anyanyelvemen se (feltettem a kérdéseim de nem kaptam tőlük rendes választ). Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!2021. ápr. 11. 05:21
3/5 A kérdező kommentje:
Nemzetközi tanulmányok, de mondta hogy nem a szakról fog szólni.
2021. ápr. 12. 07:08
4/5 anonim válasza:
Balassis voltál? 🙂
Amúgy valszeg a céljaidról, elképzeléseidről fognak kérdezni. Hogyan képzeled el az egyetemi éveidet, utána a munkádat. Milyen tantárgyak érdekelnek jobban, milyen nyelveket beszélsz, tervezel e még nyelveket tanulni. Ilyesmik.
5/5 anonim válasza:
A kulturáltságodat is le fogják mérni, mi érdekel, a művészetek melyik ága stb.Miket olvastál az utóbbi időben, milyen múzeumokba jársz szívesen, mit csinálsz a szabad idődben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!